• Bibliotek

Oscars församling har ett eget bibliotek på Fredrikshovsgatan 8. Biblioteket har ett brett utbud av skönlitteratur, barn- och ungdomsböcker, deckare, andlig litteratur, facklitteratur som historia, biografier m.m. Hyllorna fylls på löpande och håller ett mycket uppdaterat bokbestånd på ca. 20.000 volymer. Biblioteket fungerar som ett vanligt folkbibliotek – det är öppet för alla och det kostar ingenting att låna.

Öppet måndagar och torsdagar kl 14-18.
    Kontakt: Erika Lundmark, 08-442 51 11 oscars.biblioteket@svenskakyrkan.se

Oscarsbiblioteket behandlar låntagares personuppgifter i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). Kontaktuppgifter och låntagar-id behandlas i syfte att hantera utlån, reservationer och påminnelser samt för utskick av information. Vid frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du höra av dig till biblioteket, kontaktuppgifter ovan.