• Mässa med ungdomskväll

Torsdagar kl 18:00
    Olaus Petrikyrkan, Armfeltsgatan 2

Öppet från kl 16.00 för de som vill hänga efter skolan och göra läxor eller som helt enkelt inte orkar åka hem emellan.
    Klockan 18.00 är det mässa (gudstjänst med nattvard), denna är max 30 minuter. Många blivande konfirmander, ledare och andra verksamma brukar vara med.
    Mässan är ett bra tillfälle för dig som ska konfirmeras att fylla på kyrkogångsboken.
    Efter mässan går vi tillbaka ned till vår ungdomslokal där vi har öppet fram till kl 21.00.

Ungdomskvällen är en plats för dig att hänga och umgås med andra härliga ungdomar. Det finns biljard, massa spel, sköna soffor och vi bjuder på fika.
    Alla är välkomna, oavsett ålder eller kyrkvana! Kom som du är. Vi har stängt när det är skollov, röd dag och klämdag.

Välkommen!

• Tid: 18:00