• Träffpunkter

Vi erbjuder många tillfällen för människor att mötas. Föräldrar med små barn möter nya vänner i öppna förskolan och på Armfeltsgatan står dörren till diakonimottagningen öppen varje tisdag. Välkommen att dela gemenskapen!

Öppet hus på diakonin

Diakonimottagningen på Armfeltsgatan 2 har öppet hus varje tisdag kl 9:30-15:00. Hit kan man komma för att umgås, fika, låna dator och telefon, få hjälp med myndighetskontakter m m. Man kan också boka tid för samtal eller fondansökan.
    Kontakt: Åsa Wadholm 08-442 51 53 asa.wadholm@svenskakyrkan.se

Sopplunch

På tisdagar kl 12:00 serveras en sopplunch i Olaus Petrikyrkans diakonimottagning, Armfeltsgatan 2. Hit är alla välkomna och för 30 kr får du soppa, bröd med pålägg, kaffe och kaka. Välkommen!

Träffpunkter för föräldrar med små barn

För småbarnsföräldrar finns bland annat öppen förskola och sångstund. Läs mer