• Träffpunkter

Vi erbjuder många tillfällen för människor att mötas. Föräldrar med små barn möter nya vänner i öppna förskolan, kvinnor i alla åldrar möts i Olaus Petrikyrkans kreativa måndagar och på Armfeltsgatan står dörren till diakonimottagningen öppen varje tisdag. Välkommen att dela gemenskapen!

Öppet hus på diakonin

Diakonimottagningen på Armfeltsgatan 2 har öppet hus varje tisdag kl 9:30-15:00. Hit kan man komma för att umgås, fika, låna dator och telefon, få hjälp med myndighetskontakter m m. Man kan också boka tid för samtal eller fondansökan.
    Kontakt: Åsa Wadholm 08-442 51 53 asa.wadholm@svenskakyrkan.se Höstterminen 2018 startar 21/8.

Sopplunch

På tisdagar kl 12:00 serveras en sopplunch i Olaus Petrikyrkans diakonimottagning, Armfeltsgatan 2. Hit är alla välkomna och för 30 kr får du soppa, bröd med pålägg, kaffe och kaka. Välkommen! Höstterminen 2018 startar 21/8.

Träffpunkter för föräldrar med små barn

För småbarnsföräldrar finns bland annat öppen förskola och sångstund. Läs mer