• Vilken gudstjänstform passar dig?

Oscarskyrkan

På söndagar firas vanligtvis Oscarsmässa. Denna mässa innehåller mycket musik, predikan är ganska kort och hålls ofta av en inbjuden gästpredikant.

Mässa med små och stora är precis som det låter en mässa där barnen ges mycket plats. Församlingens barnkörer sjunger och efteråt bjuds det på korv med bröd. Cirka tre tillfällen per termin.

Musik & mässa firas varje tisdag förmiddag. Mässan är ganska kort, ca 25 minuter, och inleds kl 12:00. Den som vill njuta av en stunds orgelmusik kommer redan kl 11:45.

Gustaf Adolfskyrkan

Här firas en traditionell högmässa med rik liturgi på söndagsförmiddagarna kl 11:00.

Älskade psalmer är en psalmsångsgudstjänst som firas några gånger per termin.

Djurgårdskyrkan

Gudstjänst firas varje söndag kl 11:00, sista söndagen i månaden firas högmässa.

Under juli månad är Djurgårdskyrkan öppen tis-sön och då hålls dagliga andakter här och utöver söndagsgudstjänsten firas också en veckomässa.

Olaus Petrikyrkan

Mässa med ungdomskväll firas varje torsdag kl 18:00. Mässan är max 30 minuter och kärnfull. Många blivande konfirmander, ledare och andra verksamma brukar vara med. Efter mässan har vi ungdomskväll med umgänge, biljard, spel, sköna soffor och gott fika i vår ungdomslokal. Läs mer om ungdomsverksamheten

Gudstjänst med små och stora firas några gånger per termin. Barnen från vår heltidsförskola Lilla Prästkragen sjunger i denna korta vardagsgudstjänst med efterföljande fika.
    Cirka tre tillfällen per termin.