• Öppna förskolan

Församlingens öppna förskola är en träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal och här träffas vuxna och delar tankar och erfarenheter medan barnen leker med andra barn. Vi sjunger, läser sagor, leker, målar och ritar. Ingen föranmälan krävs, man kommer och går under den tid som förskolan är öppen. Avgift: 25 kr/gång eller 500 kr/termin. Det går bra att betala kontant eller med swish på plats, swishnr. 123 268 49 26. Om du betalar terminsavgiften via internetbank, kom ihåg att skriva ”Terminsavgift för Öppna förskolan” som meddelande. Bankgironr. 477-6779.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Våreterminen 2019 kommer bara den på Armfeltsgatan vara öppen p g a fasadrenovering på Fredrikshovsgatan. Frågor om förskolan besvaras av Sofie Winsnes, sofie.winsnes@svenskakyrkan.se

OSCARS FÖRSAMLINGS ÖPPNA FÖRSKOLA:
    Armfeltsgatan 2
    (Ingång via gården på fastighetens baksida)
    Terminen pågår t o m 14/6. Höstterminen startar 26/8.
    Måndagar kl 9:30-13:00
    Tisdagar & onsdagar kl 9:30-15:00
    Torsdagar kl 9:30-13:00
    Fredagar (endast barn 0-8 månader) kl 9:30-13:00

Fredrikshovsgatan 3C
    Startar åter i höst. Mer information om öppettider uppdateras här

Till vår stora glädje har vi under en längre tid haft många besökande till Öppna förskolan. Det finns dock en begränsning för hur många vi kan vara i våra lokaler, både ur ett säkerhets- och ett arbetsmiljöperspektiv. Därför sätter pedagogerna på öppna förskolan upp en lapp när det helt enkelt inte får plats fler besökande. I samband med att några familjer går hem tar vi emot nya besökande igen. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och vi tackar för visad förståelse om ni möts av en stopp-lapp. Vi gör detta med omtanke för alla, både stora som små besökare. Tack på förhand för ett gott samarbete!