• Öppna förskolan

Församlingens öppna förskola är en träffpunkt för barn 0-5 år i vuxens sällskap. Förskolan leds av pedagogiskt utbildad personal och här träffas vuxna och delar tankar och erfarenheter medan barnen leker med andra barn. Vi sjunger, läser sagor, leker, målar och ritar. Ingen föranmälan krävs, man kommer och går under den tid som förskolan är öppen. Avgift: 25 kr/gång eller 500 kr/termin. Det går bra att betala kontant eller med swish på plats, swishnr. 123 268 49 26. Om du betalar terminsavgiften via internetbank, kom ihåg att skriva ”Terminsavgift för Öppna förskolan” som meddelande. Bankgironr. 477-6779.

Oscars församling har två öppna förskolor, en på Fredrikshovsgatan och en på Armfeltsgatan. Fr o m 8/1 2019 kommer bara den på Armfeltsgatan vara öppen p g a fasadrenovering på Fredrikshovsgatan. Så kommer det vara åtminstone under årets tre första månader. Frågor om förskolan besvaras av Sofie Winsnes, sofie.winsnes@svenskakyrkan.se

OSCARS FÖRSAMLINGS ÖPPNA FÖRSKOLA:
    Armfeltsgatan 2
    (Ingång via gården på fastighetens baksida)
    Måndagar kl 9:30-13:00
    Tisdagar & onsdagar kl 9:30-15:00
    Torsdagar kl 9:30-13:00
    Fredagar (endast barn 0-8 månader) kl 9:30-13:00

Fredrikshovsgatan 3C
    Öppna förskolan på Fredrikshovsgatan är stängd tillsvidare p g a fasadrenovering. Vi hoppas öppna under våren 2019.

• Fr o m 8/1 2019 endast öppen förskola på Armfeltsgatan 2